|
Simmons Wendy Wendy Simmons
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kebey18034
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2025 22:04 Temat postu: hra |
|
|
| Kumpel z uczelni przysłał mi kod na vincispin bonus, więc pomyślałem – czemu nie? W końcu to i tak tylko chwila, żeby sprawdzić. Dostałem trochę spinów na start, nie musiałem od razu wpłacać. W Polsce rzadko się trafia na takie oferty bez ukrytych warunków. Użyłem wszystkiego od razu i... coś wpadło! Od tamtej pory gram okazjonalnie, nie codziennie, ale jak mam wolne wieczory, to odpalam kilka rund. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2025 22:04 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mattvincet
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2025 05:27 Temat postu: Hey! |
|
|
| Zazwyczaj nie jestem wielkim graczem, ale pewnego wieczoru po długim, męczącym dniu szukałem po prostu sposobu na relaks i oczyszczenie głowy. Przeglądając luźno internet, natknąłem się na Chicken Road Game. Początkowo myślałem, że to kolejna przypadkowa gra – nic specjalnego. Ale moja ciekawość wzięła górę, więc dałem jej szansę… i szczerze mówiąc, byłem mile zaskoczony! Koncepcja jest prosta, ale zaskakująco wciągająca. Przy odpowiednim połączeniu skupienia i strategii łatwo zatracić się w grze i zapomnieć o codziennej harówce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sie 05, 2025 05:27 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |